Standpunktvurdering Kunst og håndverk 2020 tors 30.04

Tid: Torsdag 30. april kl 14.30-15.45

Sted: Zoom (se under)

Målgruppe: Lærere i kunst og håndverk på ungdomstrinnet.

Hvordan gjennomføre god standpunktvurdering i kunst og håndverk denne spesielle våren? Hvilke muligheter ser vi? Hva må vi være oppmerksomme på? Onsdag inviterer vi til webinar rundt temaet. Målet er å dele ideer, inspirere og støtte hverandre.

Det blir innlegg i plenum og deling i grupper.

Vi holder rommet åpent for digital mingling og teknisk hjelp fra kl. 14.00. Dersom du bruker Zoom for første gang, anbefaler vi å være ute i god tid, da har vi tid til teknisk hjelp. Se ellers tips nederst på siden.

Registrering

Registreringen tar 1-2 minutter, er gratis og uforpliktende. Du får en link til webinaret på e-post etter å ha registrert deg. Husk å sjekke søppelfilteret.

Det er tre mulige måter å delta i webinaret på:

ALT 1: Last ned zoom-klient/app/program i forkant av møtet

Webinaret fungerer best med denne løsningen og vi ber deg gjøre det dersom ikke brannmurer hindrer deg i å installere. Dette gir best opplevelse, og du ser da alle deltakerne på skjermen. Når du skal inn i møtet, starter du programmet/appen/klienten, velger «Join a meeting» og skriver inn Meeting ID du får etter registrering. Du kan også følge innloggingslenken.

ALT 2: Last ned zoom-app på tlf. i god tid og «join» møtet med «Meeting ID»

Dette er et alternativ for deg som ikke har anledning via PC på grunn av dårlig dekning o.l. Du får Meeting ID på mail etter registrering.

ALT 3: Kan du ikke laste ned – bli med via nettleser:

Følg innloggingslinken du får etter registrering og klikk på «join i webbrowser» (kommer nederst i bildet når du følger linken). Du har litt færre funksjoner enn når du har lastet ned programmet. Chrome er anbefalt, last den ned dersom du ikke har den fra før HER. Kan fungere dårlig i safari og firefox. (Se gjerne Instruksjon Zoom webinar fra nettleser)