Webinar om standpunkt 2020 VGS 6.mai

Onsdag 6. mai inviterer vi lærere og ledere fra alle fylker til webinar rundt temaet standpunktvurdering 2020 i videregående skole.

Webinaret tar utgangspunkt i innholdet i ressursen Standpunktvurdering 2020. Se egen sak. I tillegg til våre samarbeidsfylker Viken, Oslo og Innlandet, inviterer vi lærere og ledere fra andre fylker som er interessert. 

INNHOLD

  • Regelverk og prinsipper for standpunktvurdering
  • Hvordan fange elevenes kompetanse våren 2020
  • Eksempelbank som verktøy for deling
  • Forum

Det blir mulighet til å stille spørsmål i chat underveis. 

***

Før møtet: Vi holder rommet åpent fra 14.15, slik at du kan sjekke om du kommer inn og har lyd og bilde og tilgang til chat. Se informasjon om innlogging og tekniske tips nederst på siden.

***

Registering

Registreringen er gratis og uforpliktende. Du får en link til webinaret på e-post (fra Dekom) etter at du har registrert deg. Husk å sjekke søppelfilteret.

Det er tre mulige måter å delta i webinaret på:

ALT 1: Last ned zoom-klient/app/program i forkant av møtet

Webinaret fungerer best med denne løsningen, så vi anbefaler dette dersom  ikke brannmurer hindrer deg i å installere.  Når du skal inn i møtet, starter du programmet/appen/klienten, velger «Join a meeting» og skriver inn Meeting ID du får på mail etter registrering. Du kan også følge innloggingslenken direkte.

ALT 2: Last ned zoom-app på tlf. i god tid og «join» møtet med «Meeting ID»

Dette er et alternativ for deg som ikke har anledning via PC på grunn av dårlig dekning o.l. Du får Meeting ID på mail etter registrering.

ALT 3: Kan du ikke laste ned – bli med via nettleser

Følg innloggingslinken du får etter registrering og klikk på «join i webbrowser» (kommer nederst i bildet når du følger linken). Du har litt færre funksjoner enn når du har lastet ned programmet. Chrome er anbefalt, last den ned dersom du ikke har den fra før HER. Kan fungere dårlig i safari og firefox. (Se gjerne Instruksjon Zoom webinar fra nettleser.)