Treningsåret er i gang!

Da er vi i gang – et nytt skoleår med fullt trøkk på trening fram mot nye læreplaner, LK20. Med fire nyansatte gleder vi oss til å følge opp og lære sammen med våre samarbeidspartnere i Oppland, Oslo og Akershus!

I løpet av skoleåret som kommer skal vi møte 34 kommuner: 1600 lærere skal på fagnettverk i Oppland, vi skal møte ledere og lærere fra 250 skoler og to fylkeskommuner, og i dialogkonferanser og ulike nettverk skal vi gjøre vårt til å bidra mot målet: At alle forstår og anvender nye læreplaner på en måte som er optimal for elevens utvikling.

Vi gleder oss! Hilsen Vegard, Hege, Bjørn, Janne, Finn Roger, Egil, Kathinka, Ingrid, Kaja, Berit og Kjersti

Skoleteamet på Senter for livslang læring som jobber med desentralisert kompetanseutvikling
Skoleteamet på Senter for livslang læring som jobber med desentralisert kompetanseutvikling