Digital lunsj #1 for skoleledere

Torsdag førstkommende inviterer vi våre samarbeidspartnere til en digital erfaringsdeling. Skoleledere fra andre kommuner er også velkomne til å delta, så spre/del gjerne arrangementet.

FØR MØTET: Vi holder rommet åpent for digital mingling og teknisk hjelp fra kl. 10.30. Anbefaler å være ute i god tid dersom du bruker Zoom for første gang, da har vi tid til teknisk hjelp. Se ellers tips nederst på siden.

DEL 1: Skoleledelse nå: Prinsipper for ledelse overført til det digitale

Kort felles introduksjon før erfaringsdeling i grupper.

DEL 2: Parallelle sesjoner

  1. Standpunktvurdering for vgs/usk: Kort presentasjon av ressursen «Standpunktvurdering 2020» og deling av ideer og erfaringer i grupper.
  2. Erfaringsdeling barneskoleledere: Mulighet for videre erfaringsdeling – denne parallellsesjonen har en ny link og møte-id – se under.

DEL 3: Kort avslutning i plenum

NB! Møtet er uten påmelding, og vi vet ikke om vi blir 10 stk eller 100. Kapasiteten vår er maks 300, så dersom interessen er stor, blir det de som ankommer først som får plass.

Det er tre mulige måter å delta i webinaret på:

ALT 1: Last ned zoom-klient/app/program i forkant av møtet

Webinaret fungerer best med denne løsningen og vi ber deg gjøre det dersom ikke brannmurer hindrer deg i å installere. Dette gir best opplevelse, og du ser da alle deltakerne på skjermen. Når du skal inn i møtet, starter du programmet/appen/klienten, velger «Join a meeting» og skriver inn Meeting ID. Du kan også følge innloggingslenken.

ALT 2: Last ned zoom-app på tlf. i god tid og «join» møtet med «Meeting ID»

Dette er et alternativ for deg som ikke har anledning via PC på grunn av dårlig dekning o.l.

ALT 3: Kan du ikke laste ned – bli med via nettleser:

Følg innloggingslinken og klikk på «join i webbrowser» (kommer nederst i bildet når du følger linken). Du har litt færre funksjoner enn når du har lastet ned programmet. Chrome er anbefalt, last den ned dersom du ikke har den fra før HER. Kan fungere dårlig i safari og firefox. (Se gjerne Instruksjon Zoom webinar fra nettleser)

Linker til møterommene

Møtet er avholdt