KRLE 2020-2021

Samlingsdatoer

  1. Mandag 7. september kl 9-12 (digital)
  2. Onsdag 18. november kl 13-16 (digital) 
  3. Torsdag 28. januar kl 9.30-15 (digital – hel dag) 
  4. Onsdag 24. mars kl 9-12 (digital)

Det er obligatorisk deltakelse på alle fire samlinger for de som er påmeldt. Samlingene inneholder både forelesninger og arbeid/diskusjon i grupper. Mellom samlingene utfører deltakerne utprøvinger og refleksjonsarbeid knyttet til egen praksis.

Samlingene foregår på Zoom, og det vil bli lagt ut lenke på forhånd. Du må delta på samlingene fra egen pc, evnt mobil eller nettbrett. Du kan ikke sitte sammen med noen, siden det skal deles i grupper på tvers av skoler (se teknisk instruksjon nederst på siden)

Presentasjoner fra samlingene

DEKOM – samling 1 KRLE

KRLE- dekom – samling 2

Presentasjon 3. samling KRLE 28 januar 2021

 KRLE fjerde samling 24 mars 2021

 


Følg innloggingslinken og klikk på «join i webbrowser» (kommer nederst i bildet når du følger linken). Skriv inn passord. Du har litt færre funksjoner enn når du har lastet ned programmet. Chrome er anbefalt, last den ned dersom du ikke har den fra før HER. 

Kan fungere dårlig i safari og firefox. (Se gjerne Instruksjon Zoom webinar fra nettleser.)