Naturfag fagnettverk 2020-2021

Datoer:

 • 7. september 9.00-12.00 – digitalt
 • 18. november 13.00-16.00 – digitalt 
 • 28. januar 9.15–15.00 – digital hel dag
 • 29.april 9.00-12.00 – digital (obs – ny dato)

Det er obligatorisk deltakelse på alle fire samlinger for de som er påmeldt. Samlingene vil inneholde både forelesninger og arbeid/diskusjon i grupper. Det vil være et forarbeid før hver samling, og mellom samlingene skal deltakerne utføre en utprøving i egen praksis. Innholdet i samlingene kan bli justert etter behov.

Digitale samlinger foregår på Zoom, og det vil bli lagt ut lenke på forhånd. Du må delta på samlingene fra egen pc, evnt mobil eller nettbrett. Du kan ikke sitte sammen med noen, siden det skal deles i grupper på tvers av skoler (se teknisk instruksjon nederst på siden)

Ansvarlig for samlingene er Ingunn Solbakken (ingunn.solbakken@inn.no)

Samling 1: 7. september 2020
Samling 2: 18. november 2020 kl 13-16
Samling 3: 28. januar kl 09.15-15.00

Hei alle.

Selv om vi møtes på zoom også denne gangen så har jeg lagt opp til MYE aktiviteter for dere. Rydd dere plass på kjøkkenbenken, sett pcen trygt og vær klar for litt utforskende arbeid. Siden vi skal jobbe i grupper mye av dagen, og dere skal gjøre aktivitetene sammen/samtidig selv om man er på ulike steder så bør dere ha kamera slik at man kan se hverandre! Husk å lese informasjonen om samlingen på lenka over.

Tidsplan for samlingen

   • 09.15-10.00: Oppsummering fra forrige samling
   • 10.15-12.45: Arbeid i grupper
   • 12.45-13.15: Lunsj
   • 13.15-14.15: Arbeid i grupper
   • 14.30-15.00: Oppsummering av dagen

Med vennlig hilsen

Ingunn Solbakken

Epost: ingunn.solbakken@inn.no

Samling 4: 29. april kl 9-12
 • De tverrfaglige temaene og naturfag
 • Hvor står vi nå, og veien videre
 • Evaluering

—-

Det er tre mulige måter å delta i samlingene på:

ALT 1: Last ned zoom-klient/app/program i forkant av møtet

Møteverktøyet fungerer best med denne løsningen, så vi anbefaler dette dersom  ikke brannmurer hindrer deg i å installere.  Når du skal inn i møtet, starter du programmet/appen/klienten, velger «Join a meeting» og skriver inn Meeting ID og passord. Du kan også følge innloggingslenken direkte.

ALT 2: Last ned zoom-app på tlf. i god tid og «join» møtet med «Meeting ID»

Dette er et alternativ for deg som ikke har anledning via PC på grunn av dårlig dekning o.l.

ALT 3: Kan du ikke laste ned – bli med via nettleser

Følg innloggingslinken og klikk på «join i webbrowser» (kommer nederst i bildet når du følger linken). Skriv inn passord. Du har litt færre funksjoner enn når du har lastet ned programmet. Chrome er anbefalt, last den ned dersom du ikke har den fra før HER.  Kan fungere dårlig i safari og firefox. (Se gjerne Instruksjon Zoom webinar fra nettleser.)