Nettverkssamlinger kroppsøving Nittedal

Velkommen til nettverkssamlinger i kroppsøving!

De første samlingene vil foregå digitalt (se lenke under). Om noen av samlingene kan gjennomføres fysisk, avgjøres senere.

Ansvarlig for disse samlingene er Kjell Evensen (kjell.evensen@inn.no)

Påmelding og annen informasjon: Line Tyrdal (line.tyrdal@nittedal.kommune.no)

Datoer for samlingene, tidsramme 12.30-15.00

Samlingene vil organiseres som en blanding av forelesning og gruppearbeid, med noe mellomarbeid mellom samlingene. Det anbefales at man laster ned appen/programmet Zoom på forhånd. På første samling vil det være mulig å teste linken og logge seg på fra kl. 1200. Alle må delta fra hver sin digitale enhet.

Innlogging til digitale samlinger
  • https://inn.zoom.us/j/67901971205?pwd=cTNXcUNjSWNBYVFuTlhhRGcraHZsZz09
  • Meeting ID: 679 0197 1205
  • Passcode: 947009

Det er tre mulige måter å delta i digitale samlinger på:

ALT 1: Last ned zoom-klient/app/program i forkant av møtet

Møteverktøyet fungerer best med denne løsningen, så vi anbefaler dette dersom  ikke brannmurer hindrer deg i å installere.  Når du skal inn i møtet, starter du programmet/appen/klienten, velger «Join a meeting» og skriver inn Meeting ID og passord. Du kan også følge innloggingslenken direkte.

ALT 2: Last ned zoom-app på tlf. i god tid og «join» møtet med «Meeting ID»

Dette er et alternativ for deg som ikke har anledning via PC på grunn av dårlig dekning o.l.

ALT 3: Kan du ikke laste ned – bli med via nettleser

Følg innloggingslinken og klikk på «join i webbrowser» (kommer nederst i bildet når du følger linken). Skriv inn passord. Du har litt færre funksjoner enn når du har lastet ned programmet. Chrome er anbefalt, last den ned dersom du ikke har den fra før HER.  Kan fungere dårlig i safari og firefox. (Se gjerne Instruksjon Zoom webinar fra nettleser.)